Didelės gamybinės virtuvės

Gamybinė virtuvė - tai profesionali virtuvė, suprojektuota ir įrengta dideliems maisto kiekiams gaminti. Naudojama profesionali įranga ir metodai, leidžiantys greitai ir efektyviai paruošti didelius maisto kiekius. 

Yra daugybė būdų, kaip pagaminti gerą maistą. Gamybos metodų pasirinkimas visada priklauso nuo virtuvės ir jos klientų. Renkantis gamybos būdą siekiama, kad virtuvė dirbtų kuo sklandžiau, o turima įranga būtų naudojama efektyviai. Kuriame geresnius procesus gamybinėms virtuvėms, nesvarbu, ar pasirinktas gaminimo būdas yra „cook-serve“, „cook-chill“, „hot fill“, ar „Sous-vide“. Dažniausiai derinami keli gamybos metodai, o ne koncentruojamasi tik į vieną metodą. Pasitelkę mūsų procesų patirtį, sužinosite įvairių gamybos metodų ypatumus ir galėsite kuo geriau išnaudoti skirtingus gamybos metodus.

Gamybinė virtuvė per dieną gali paruošti kelis tūkstančius  patiekalų, atiduodamų vietoje arba išvežamų į kitas virtuves. Tokiems poreikiams tenkinti siūlome funkcionalius virtuvės sprendimus, kuriuos galima iš anksto suplanuoti taip, kad jie atitiktų jūsų pasirinktą gamybos metodą. Dėl savo ilgametės patirties galime sukurti sprendimus, kurie yra lankstūs ir gali būti plečiami augant jūsų veiklai.

Didėjant virtuvės našumui, universalumas, efektyvumas, veiklos patikimumas, mažos eksploatavimo sąnaudos, kokybė ir paprastas naudojimas tampa svarbiausiais įrangos pasirinkimo kriterijais. Mūsų asortimente – geriausia rinkoje esanti įranga, atitinkanti šiuos reikalavimus. Daugelis šių gamybos koncepcijų yra sukurtos remiantis virimo katilais ir konvekcinėmis krosnimis. 

Straipsniai apie gamybines virtuves ir procesus

Metos Cooking Solutions extends Finland’s expertise in large-scale professional kitchens to a global audience

Pureeing equipment for kettles

Efficient mixing for large amounts of food

Metos Cooking Solutions

Pardavimų padalinys Metos Cooking Solutions daugiausia dėmesio skiria gamybinių virtuvių gamybos metodų kūrimui. Jis aptarnauja tiek tarptautinius mažmenininkus, tiek vietines dideles gamybines virtuves. 
Metos Proveno, Metos DiagoMix ir Metos DOS-2 NonStop

Praktiški virtuvės priedai 

Trintos maisto masės gamybos įranga

Palengvinkite savo darbą ir pagerinkite ergonomiką! Patogiai ruoškite košes ir sriubas virimo katiluose su maišyklėmis naudojant maisto trynimui skirtą įranga.

Skaitykite daugiau

Priedai maisto išpilstymui

Speciali pilstymui pritaikyta plokštuma tvirtinasi prie virimo katilo. Ji palengvina skysčių pilstymą į GN indus, nes lieka horizontali priešais pasvirusį virimo katilą.

Žiūrėkite vaizdo įrašą

Diagomix

Prie virimo katilo pridėjus Diagomix priedą, produktus maišyti lengviau ir greičiau.

Žiūrėkite vaizdo įrašą

Kontaktinė informacija

Kreipkitės į mus, kai planuojate naują virtuvę, arba tiesiog norite aptarti savo virtuvės procesus ir plėtrą.