Cirkuliatoriai

Sous vide – tai ypatingas metodas, kurio metu maisto produktai užvakuumuojami specialiuose maišeliuose. Taip supakuotą produktą galima termiškai apdoroti iš lėto tinkamoje temperatūroje. Naudojant šį metodą prailginamas maisto produktų galiojimo laikas, nekeičiant skonio ir struktūros. Produkto skonis tarsi užrakinamas vakuuminėje pakuotėje, kurią galima iš lėto pašildyti patiekiamos temperatūros. Prieš patiekiant, produktas galutinai apdorojamas, pvz., apskrudinamas. Savo asortimente turime cirkuliatorius su vonia ir be vonios.

Filtruoti pagal
Kategorija
Briauritų nerasta.
Valymas
Patalpos temperatūra ºC

Kainoraštis 3 663,00 € Akcijos kaina 2 513,00 €

Kainoraštis 2 042,00 € Akcijos kaina 1 634,00 €

Kainoraštis 4 117,00 € Akcijos kaina 3 295,00 €

Kainoraštis 3 319,00 € Akcijos kaina 2 277,00 €